OPGELET: Wij zijn geen winkel maar invoerder, wij verkopen niet aan de eindconsument

 
 

Welkom bij Eohippus

Luxe producten voor honden en katten – Invoerder / Groothandel.

Wij zijn een familiebedrijf met liefde voor dieren en verdelen luxe huisdier producten en modegerichte artikelen. Wij zijn gevestigd in België en leveren in heel Europa.

Bezoek onze showroom en bekijk en voel alle producten die wij verdelen. Maak een afspraak via mail HIER  (machteld.eohippus@gmail.com) voor een bezoek aan onze showroom.

 

Iedereen in onze familie heeft altijd honden, katten, paarden, vogels enz.. gehad. Ook waren we steeds op zoek naar items van hoge kwaliteit voor onze huisdieren maar het was een moeilijke zoektocht.

We zijn over de hele wereld gaan rondkijken, maar ze zijn niet gemakkelijk te vinden, toen kwam het idee om deze artikelen naar winkels te verkopen zodanig dat iedereen ze dichter bij huis kon vinden.

Daarom komen onze leveranciers van over de hele wereld. Alles met zorg en met de hand gemaakt, van goedkoop tot zeer duur en allemaal exclusief.

Onze producten omvatten: kussens, draagtassen, kleding, halsbanden, harnassen, riemen, leibanden, tuigjes, transportkoffer, manden, dekens en vele andere items.

We zijn geen gewone groothandel, we hebben onze eigen manier om alles af te handelen, wat voor iedereen een groot succes is. En het werkt!

De producten die wij verkopen zijn bijzonder en daarbij hoort ook een bijzondere en persoonlijke service.

We hebben strikte regels om niet te leveren / verkopen aan eindverbruikers.

Wanneer er verzoeken zijn van consumenten, helpen we hen deze te vinden in een winkel bij hen in de buurt.

We respecteren de behoeften van elke leverancier en gebruiken onze intieme marktkennis om het individuele succes van elk merk dat we vertegenwoordigen te garanderen. Integriteit met onze partners is de kern van hoe we zaken op elk niveau beheren. Wanneer de koper geïnteresseerd is om ons product te kopen, moeten ze zich ook houden aan onderlinge afspraken.

Kwaliteit

Bij ons kiest u uit een zorgvuldig gekozen assortiment van kwaliteitsartikelen.

Tevredenheid

Bij ons staat uw tevredenheid centraal. 100% tevreden klanten is waarvoor wij gaan

Expertise

Onze experts staan steeds klaar met advies of om op al uw vragen te beantwoorden

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies