Eohippus
Luxusprodukte für Hunde und Katzen
Eohippus
Luxusprodukte für Hunde und Katzen
Eohippus
Luxusprodukte für Hunde und Katzen
Voriger
Nächster

Wilkommen bei Eohippus

Luxusprodukte für Hunde und Katzen - Großhandel.

Wir sind ein Familienunternehmen mit Liebe zu Tieren und vertreiben luxuriöse Haustierprodukte und modebezogene Artikel. Wir befinden uns in Belgien und liefern in ganz Europa.

Unsere Produkte umfassen: Kissen, Tragetaschen, Kleidung, Halsbänder, Geschirre, Leinen, Transportkoffer, Körbe, Decken und viele andere Artikel.

Dank der vielen Accessoires und Tierbedarfsartikel können wir Ihnen ein umfassendes Sortiment für Ihr Geschäft anbieten.

Bagel bed - Bessie & Barnie

Art.-Nr. 00001
€84,00
lieferbar
1
Produktbeschreibung


Klein of groot, luxueus en comfortabel, de lijn bagelbedden of donut heeft het allemaal! De bedden zijn ontworpen met een ritssluiting van 360 graden, waardoor ze gemakkelijk uit elkaar te halen zijn en gewassen kunnen worden. Bovendien is het een waterdichte kussensloop. Dit alles verkrijgbaar in een volledige reeks kleuren en stijlvolle patronen. U kunt het exclusief voor uw huisdier laten maken en de stoffen van de boven- en onderkant mengen of niet.
De hond kan kiezen om languit te liggen of zich op te rollen. Altijd de perfecte plek om hun hoofd neer te leggen. De vulling is van gerecycleerde petflessen gemaakt en is dus naast het milieuvriendelijk zijn, ook perfect tegen bacteriën en ook vochtbestendig.

Stock: https://eohippus.be/Bagel-Bed-Stock-p205517358

Auf den Merkzettel

Kostenloser Versand

Kostenloser Versand innerhalb der Benelux-Länder ab 350 €.

Sicher bezahlen

Bezahlen Sie sicher per SSL-Verschlüsselung